Produse

PARASOLARE DIN ALUMINIU

Descriere

Sistemele de parasolare ofera un aspect exterior modern oricarei cladiri si reprezinta o alternativa pentru protectia bio-climatica si o solutie viabila pentru evitarea supraincalzirea cladirilor cu fatade din sticla. Lamelele de parasolar au dimensiuni variata si pot fi montate in varianta fixa sau mobila. Orientarea lor la unghiul potrivit functie de unghiul de incidenta a razelor solare, maximizeaza beneficiile de control al umbririi oferite de catre acestea.

ALUMIL SMARTIA M5600 este un sistem de umbrire cu lamele fixe sau orientabile, cu caracteristici constructive si design variat, menite sa controleze modul de umbrire si iluminare naturala. Acest lucru se obtine datorita formei eliptice a lamelelor care pot fi montate fie in plan orozontal fie in cel vertical, in varianta fixa sau mobila.

Sistemul incorporeaza o gama larga de lamele cu forme si dimensiuni variate, oferind solutii de umbrire complexa in colaborare cu orice sistem de perete cortina produs de ALUMIL. In plus sistemul ofera o gama larga de profile specifice pentru utilizare in aplicatii tip grile de admisie aer utilizate la ventilarea garajelor, a spatiilor de depozite sau camerelor tehnice etc.

Latimi disponibile pentru lamele de la 100 la 800 mm.

      

CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE 

• Lamele simple– latime 100-300 mm

• Lamele compozite – 320-800 mm

 

 

Formular de comanda

Mesajul a fost trimis!

EROARE! Va rugam reincercati!

Codul de securitate

SERVICIILE NOASTRE...

AXAPLUS

Masuratori

Pentru toate proiectele noastre efectuam masuratori laborioase in teren cu aparate performante  de masurat [...]

Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

PRODUCTIE

SC AXA PLUS SRL are in dotare spatii de productie de aproximativ 2000 mp ,dotate  cu echipamente de lucru si utilaje din cele mai noi generatii.
Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

Ofertare

SC AXA PLUS are o echipa de profesionisti entuziasti,care in baza documentatiilor primite de la [...]

Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

Montaj

SC Axa Plus are echipe specializate de montaj,pentru toate  tipurile de produse din portofoliu,cu numeroase cerificate [...]

Citeste mai mult

Mai mult

Daca nu ne-ati cunoscut pana acum,poate nu am fost destul de insistenti sau poate D-voastra  destul de exigenti!

Axa  Plus .Alianta de succes.

AXAPLUS

De ce sa alegeti

Solutiile profesionale AXA PLUS?

Mai mult

Calitatea materialelor

Calitatea materialelor  pentru produsele confectionate, comercializate  si montate de SC Axa Plus este atestata  prin  certificari europene CE,declaratii de conformitate, certificari SP,declaratii de performanta, certificate de calitate  de la furnizorii nostri [...]

Mai mult

Garantia AXA  PLUS

Unul dintre motto-urile noastre preferate ,,Noi garantam cu profesionalismul nostru''  se imbina cu respectarea  legislatiei  autohtone si europene, AXA PLUS acordand pentru lucrarile executate 2 ani garantie,service in perioada de garantie  [...]

Mai mult

Mai mult de

5200

 clienti multumiti


Clientii nostri vechi si cei noi, de-a lungul celor 19 ani de activitate ai firmei, au inteles ca ,,Noi garantam cu profesionalismul nostru'' precum si fapul  ca produsele si serviciile noastre si-au mentinut  si marit standardele.

Dragi clieni, nu uitati :,, Cu noi nu pierdeti niciodata '' si va asteptam sa apelati cu toata increderea la serviciile noastre !

Va asteptam !

Vezi lucrari reprezentative   Ce spun clientii nostri

Se incarca..