Aplicatie mobila ANDROID

Descarca aplicatia mobila dedicata pentru dispozitivul tau ANDROID.

Descarca aplicatia

 

Instructiuni pentru instalare

Nota! In functie de modelul si setarile dispozitivului dvs ANDROID, este posibil sa primiti mai multe avertismente pe parcursul descarcarii si instalarii aplicatiei cu privire la pericolul de a instala aplicatii din surse necunoscute. Ingnorati aceste avertismente prin confirmarea instalarii aplicatiei.

Pentru instalarea aplicatiei pe dispozitivele ANDROID va rugam sa urmati pasii urmatori:
1) Optional. Majoritatea dispozitivelor mobile blocheaza descarcarea aplicatiilor din surse necunoscute. Astfel, accesati Setari -> Securitate -> Surse necunoscute. Bifati optiunea Surse necunoscute pentru a permite instalarea oricaror aplicatii ANDROID.
2) Click pe butonul de mai sus pentru a descarca aplicatia mobila. Dupa finalizarea descarcarii, instalati aplicatia. Daca nu ati urmat instructiunile de la punctul 1, va aparea o fereastra prin care veti fi informat despre blocarea instalarii aplicatiilor din surse necunoscute. Urmariti pasii pentru a permite descarcarea aplicatiei (alegeti "Permite o singura data")
3) Dupa instalare accesati aplicatia AXA Plus.

SERVICIILE NOASTRE...

AXAPLUS

Masuratori

Pentru toate proiectele noastre efectuam masuratori laborioase in teren cu aparate performante  de masurat [...]

Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

PRODUCTIE

SC AXA PLUS SRL are in dotare spatii de productie de aproximativ 2000 mp ,dotate  cu echipamente de lucru si utilaje din cele mai noi generatii.
Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

Ofertare

SC AXA PLUS are o echipa de profesionisti entuziasti,care in baza documentatiilor primite de la [...]

Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

Montaj

SC Axa Plus are echipe specializate de montaj,pentru toate  tipurile de produse din portofoliu,cu numeroase cerificate [...]

Citeste mai mult

Mai mult

Daca nu ne-ati cunoscut pana acum,poate nu am fost destul de insistenti sau poate D-voastra  destul de exigenti!

Axa  Plus .Alianta de succes.

AXAPLUS

De ce sa alegeti

Solutiile profesionale AXA PLUS?

Mai mult

Calitatea materialelor

Calitatea materialelor  pentru produsele confectionate, comercializate  si montate de SC Axa Plus este atestata  prin  certificari europene CE,declaratii de conformitate, certificari SP,declaratii de performanta, certificate de calitate  de la furnizorii nostri [...]

Mai mult

Garantia AXA  PLUS

Unul dintre motto-urile noastre preferate ,,Noi garantam cu profesionalismul nostru''  se imbina cu respectarea  legislatiei  autohtone si europene, AXA PLUS acordand pentru lucrarile executate 2 ani garantie,service in perioada de garantie  [...]

Mai mult

Mai mult de

5200

 clienti multumiti


Clientii nostri vechi si cei noi, de-a lungul celor 19 ani de activitate ai firmei, au inteles ca ,,Noi garantam cu profesionalismul nostru'' precum si fapul  ca produsele si serviciile noastre si-au mentinut  si marit standardele.

Dragi clieni, nu uitati :,, Cu noi nu pierdeti niciodata '' si va asteptam sa apelati cu toata increderea la serviciile noastre !

Va asteptam !

Vezi lucrari reprezentative   Ce spun clientii nostri

Se incarca..