Firma AXA PLUS   srl, cu sediul în Braşov , are o activitate de peste  19  ani în domeniul sistemelor  închiderilor rezidenţiale - industriale si antiefracţie, placari  fatade, pereti cortina,  sistemelor  de  protecţie solară.

Sediul social , precum si punctul de lucru  este  in Brasov, Incinta Parc Industrial Metrom ,  st.Carpatilor nr.60  cu spatii  de aproximativ  1000 mp .

Firma si-a  inceput activitatea in  anul 1998 cu productie si distributie in domeniul  sistemelor  de protectie 

solara, in anul 2002 si-a dezvoltat activitatea cu productie si  distributie de produse din sistemele de inchideri  rezidentiale si industriale, iar in anul 2004 a deschis un atelier de productie de tamplarie PVC si AL.In prezent, SC AXA PLUS are  un numar de 47 angajati. Aceasta echipa tanara si dinamica a reusit sa dezvolte firma AXA in decursul acestor 18 ani, ajungand  o firma  importanta in  Brasov, portofoliul de clienti depasind granitele  judetului. In prezent  avem clienti  in intreaga Transilvanie  si in Bucuresti, clientii  si colaboratorii traditionali fiind firmele de constructii. In viitor  intentionam sa ne dezvoltam  piata de desfacere si in UNIUNEA EUROPEANA  

Produsele oferite sunt importate din Italia, Germania, Olanda,  unele dintre ele ca piese componente altele direct ca produs finit,  au cerificari europene CE, agremente tehnice, certificari SP si certificari de management integrat al calitatii : ISO 9001 : 2008 ISO 14001 :2005  si OHSAS 18001: 2008  . 

 

 

 

SERVICIILE NOASTRE...

AXAPLUS

Masuratori

Pentru toate proiectele noastre efectuam masuratori laborioase in teren cu aparate performante  de masurat [...]

Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

PRODUCTIE

SC AXA PLUS SRL are in dotare spatii de productie de aproximativ 2000 mp ,dotate  cu echipamente de lucru si utilaje din cele mai noi generatii.
Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

Ofertare

SC AXA PLUS are o echipa de profesionisti entuziasti,care in baza documentatiilor primite de la [...]

Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

Montaj

SC Axa Plus are echipe specializate de montaj,pentru toate  tipurile de produse din portofoliu,cu numeroase cerificate [...]

Citeste mai mult

Mai mult

Daca nu ne-ati cunoscut pana acum,poate nu am fost destul de insistenti sau poate D-voastra  destul de exigenti!

Axa  Plus .Alianta de succes.

AXAPLUS

De ce sa alegeti

Solutiile profesionale AXA PLUS?

Mai mult

Calitatea materialelor

Calitatea materialelor  pentru produsele confectionate, comercializate  si montate de SC Axa Plus este atestata  prin  certificari europene CE,declaratii de conformitate, certificari SP,declaratii de performanta, certificate de calitate  de la furnizorii nostri [...]

Mai mult

Garantia AXA  PLUS

Unul dintre motto-urile noastre preferate ,,Noi garantam cu profesionalismul nostru''  se imbina cu respectarea  legislatiei  autohtone si europene, AXA PLUS acordand pentru lucrarile executate 2 ani garantie,service in perioada de garantie  [...]

Mai mult

Mai mult de

5200

 clienti multumiti


Clientii nostri vechi si cei noi, de-a lungul celor 19 ani de activitate ai firmei, au inteles ca ,,Noi garantam cu profesionalismul nostru'' precum si fapul  ca produsele si serviciile noastre si-au mentinut  si marit standardele.

Dragi clieni, nu uitati :,, Cu noi nu pierdeti niciodata '' si va asteptam sa apelati cu toata increderea la serviciile noastre !

Va asteptam !

Vezi lucrari reprezentative   Ce spun clientii nostri

Se incarca..