Produse

FATADE VENTILATE - PIATRA

Descriere

FATADELE  VENTILATE  sunt o  modalitate practica prezenta in mediul urban si  reprezinta definirea “personalitatii moderne” a unei cladiri noi sau renovate, prin fatade ample, placate cu materiale compozite. Avantajul acestei fatade rezulta din inglobarea de materiale usoare care nu solicita structura de rezistenta a cladirii, durabile si usor de intretinut.

FATADELE VENTILATE au in componenta   sisteme complete de cadre  din aluminiu sau otel,  cu prindere  diferite tipuri de suport si placari cu diferite tipuri de materiale.

Fatada ventilata din  piatra naturala

Piatra naturala este un finisaj deosebit atat la placari sau decoruri exterioare si interioare.

● Gama variata de marmura, granit, travertin si alte elemente naturale, alaturi de posibilitatile multiple de prelucrare si montaj permite redarea oricarui element de design, in timp ce panourile de formate mari ce isi pastreaza greutatea redusa, permit o gama larga de stereotomii si aplicatii.

 

Functie de tipul de fixare a panourilor pe zid :

-       Fixare chimica

-       Fixare mecanica

Fixare pe structura de Aluminiu sau otel 

 

 

 

Formular de comanda

Mesajul a fost trimis!

EROARE! Va rugam reincercati!

Codul de securitate

SERVICIILE NOASTRE...

AXAPLUS

Masuratori

Pentru toate proiectele noastre efectuam masuratori laborioase in teren cu aparate performante  de masurat [...]

Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

PRODUCTIE

SC AXA PLUS SRL are in dotare spatii de productie de aproximativ 2000 mp ,dotate  cu echipamente de lucru si utilaje din cele mai noi generatii.
Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

Ofertare

SC AXA PLUS are o echipa de profesionisti entuziasti,care in baza documentatiilor primite de la [...]

Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

Montaj

SC Axa Plus are echipe specializate de montaj,pentru toate  tipurile de produse din portofoliu,cu numeroase cerificate [...]

Citeste mai mult

Mai mult

Daca nu ne-ati cunoscut pana acum,poate nu am fost destul de insistenti sau poate D-voastra  destul de exigenti!

Axa  Plus .Alianta de succes.

AXAPLUS

De ce sa alegeti

Solutiile profesionale AXA PLUS?

Mai mult

Calitatea materialelor

Calitatea materialelor  pentru produsele confectionate, comercializate  si montate de SC Axa Plus este atestata  prin  certificari europene CE,declaratii de conformitate, certificari SP,declaratii de performanta, certificate de calitate  de la furnizorii nostri [...]

Mai mult

Garantia AXA  PLUS

Unul dintre motto-urile noastre preferate ,,Noi garantam cu profesionalismul nostru''  se imbina cu respectarea  legislatiei  autohtone si europene, AXA PLUS acordand pentru lucrarile executate 2 ani garantie,service in perioada de garantie  [...]

Mai mult

Mai mult de

5200

 clienti multumiti


Clientii nostri vechi si cei noi, de-a lungul celor 19 ani de activitate ai firmei, au inteles ca ,,Noi garantam cu profesionalismul nostru'' precum si fapul  ca produsele si serviciile noastre si-au mentinut  si marit standardele.

Dragi clieni, nu uitati :,, Cu noi nu pierdeti niciodata '' si va asteptam sa apelati cu toata increderea la serviciile noastre !

Va asteptam !

Vezi lucrari reprezentative   Ce spun clientii nostri

Se incarca..