CINE SUNTEM ?

Suntem o firma specializata in productia, vanzarea  si montajul sistemelor  tamplarie PVC /AL, placari fatade  cortina sau fatade ventilate, sisteme de inchideri rezidentiale si industriale si de protectie solara.

SC AXA PLUS SRL si-a inceput activitatea in domeniul sistemelor de protectie solara si antiefractie inca din 1998 in Brasov. In anul 2002 si-a dezvoltat activitatea cu productie si  distributie de produse din sistemele de inchideri  rezidentiale si industriale, iar in anul 2004 a deschis un atelier de productie de tamplarie PVC si AL, unde in timp a inceput sa produca si  fatade cortina si fatade  ventilate .

Sediul social este si punctul de lucru, unde sunt birourile firmei si spatiile de productie, in Incinta Parc Industrial Metrom, str.Carpatilor, nr.60,Brasov.

Spatii de productie si prezentare de peste 2000 mp, mijloace de transport, utilaje moderne,scule si unelte performante precum si o echipa tanara si serioasa va asteapta oricand sa va satisfaca cele mai exigente pretentii.

Eforturile de dezvoltare ale firmei s-au indreptat spre utilizarea tehnologiilor de varf care sa permita crearea de produse competitive.

In anul 2014 ne-am innoit toate utilajele de prelucrare Tamplarie PVC si Aluminiu, prin accesarea de fonduri  europene prin Programul Operational  Sectorial ,,Cresterea Competitivitatii Economice ‘’,acest fapt ducand la o crestere a capacitatii de productie  si cresterea calitatii produselor finite, deviza firmei AXA PLUS ramanand in continuare in picioare :,,Cursa pentru  calitate nu are final ‘’    

Echipa AXA PLUS este compusa din tineri ingineri entuziasti,tehnicieni, muncitori calificati si cu experienta indelungata in domeniu  care pot oferi solutii ingenioase si diverse colaboratorilor nostrii: firme de constructii cunoscute pe piata brasoveana si din Bucuresti,precum si persoane  fizice.Echipa noastra de success asigura  servicii de proiectare, executie, montaj,service in perioada de garantie si service post garantie .  

                                                                                                                              Atat pitorescul si istoricul orasului Brasov,cat si pozitionarea lui centrala ne-au ajutat sa devenim o firma dinamica,serioasa si performanta.

Colegii nostri ne ajuta sa pastram pozitia pe care am obtinut-o pe piata,iar colaboratorii nostri ne ajuta sa urcam in topul firmelor de profil.

Nu ne-a fost usor, in cursul anilor am creat si introdus pe piata romaneasca multe produse noi, astfel incat astazi va putem oferi o gama foarte larga.

Poate nu intotdeauna ne-am putut prezenta in fata dumneavoastra cu cele mai mici preturi,dar cu siguranta am raspuns celor mai exigente cerinte, oferind cea mai buna calitate.

Modul nostru de a face afaceri multumeste atat furnizorii nostri,cat si clientii .

Produsele oferite sunt importate din Italia,Spania,Suedia,Germania, Olanda, unele dintre ele ca piese componente altele direct ca produs finit, au certificari europene CE,agremente tehnice,certificari SP si certificari de management integrat al calitatii,ISO 9001 : 2008; ISO 14001 :2005  si OHSAS 18001: 2008 .       &nbs

USI DE GARAJ

USI DE GARAJ

SC AXA PLUS SRL  executa si monteaza cu componente din Olanda, Germania si Italia o gama variata  de usi de garaj : usi de garaj sectionale rezidentiale, usi de garaj sectionale industriale, usi sectionale  vitrate,usi de garaj rulou.   

Funct.rez.

Vezi produse

FATADE

FATADE

De-a lungul celor 18 ani de  existenta SC AXA PLUS s-a specializat in realizarea de  fatade ventilate din casete de aluminiu compozit tip bond si fatade cortina  din aluminiu/otel si sticla . Ne puteti vizita si pe www.fatade-usi-ferestre.ro

Vezi produse

TAMPLARIE

TAMPLARIE

Cu spatii de productie dotate  cu echipamente  de ultima generatie, firma SC AXA PLUS confectioneaza tamplarie PVC si aluminiu, cu profile romanesti, germane su grecesti, feronerie si sticla de cea mai inalta calitate .

Vezi produse

COMPARTIMENTARI INTERIOARE

COMPARTIMENTARI INTERIOARE

Firma noastra executa si monteaza compartimentari interioare   din aluminiu si sticla , cu un design  modern cu combinatii de suprafete plane  si curbe ce permit folosirea in paralel de sticla sau materiale opace .

Vezi produse

USI METALICE /REZISTENTE LA FOC

USI  METALICE /REZISTENTE LA FOC

Usile metalice si rezistente  la foc EI30,60,90,120 minute, tip NINZ se utilizeaza la halele industriale, birouri, cladiri anexe .

Vezi produse

TAMPLARIE REZISTENTA LA FOC

TAMPLARIE REZISTENTA LA FOC

SC AXA PLUS are in portofoliu,urmand noile tendinte de securitate in constructii, tamplarie rezistenta la foc tip E,EW,EI,60,90 sau 120 minute,cu  profile rezistente la foc SCHUCO, ALUPROF, JANSEN . 

Vezi produse

PORTI METALICE

PORTI  METALICE

SC AXA PLUS produce si monteaza porti de intrare metalice , manuale sau automate..Cu modele cat mai  variate , acestea se caracterizeaza prin rezistenta sporita la  efractie , durata de viata  ridicata si stabilitate in timp. 

Vezi produse

SISTEME DE ANDOCARE

SISTEME DE ANDOCARE

SC AXA PLUS SRL ofera o gama completa de sisteme de andocare: rampe de egalizare din otel sau aluminiu,cu actionare manuala sau electro-hidraulica; burdufuri de  etansare, simple sau gonflabile .

Vezi produse

Serviciile noastre...

AXAPLUS

Masuratori

Pentru toate proiectele noastre efectuam masuratori laborioase in teren cu aparate performante  de masurat [...]

Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

Productie

SC AXA PLUS SRL are in dotare spatii de productie de aproximativ 2000 mp ,dotate  cu echipamente de lucru si utilaje [...]

Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

Ofertare

SC AXA PLUS are o echipa de profesionisti entuziasti,care in baza documentatiilor primite de la [...]

Citeste mai mult

Mai mult

AXAPLUS

Montaj

SC Axa Plus are echipe specializate de montaj,pentru toate  tipurile de produse din portofoliu,cu numeroase cerificate [...]

Citeste mai mult

Mai mult

Daca  nu ne-ati cunoscut pana acum,poate nu am fost destul de insistenti sau poate D-voastra  destul de exigenti!

Axa  Plus .Alianta de succes.

AXAPLUS

De ce sa alegeti

Solutiile profesionale AXA PLUS?

Mai mult

 

 

Calitatea materialelor

Calitatea materialelor  pentru produsele confectionate, comercializate  si montate de SC Axa Plus este atestata  prin  certificari europene CE,declaratii de conformitate, certificari SP,declaratii de performanta, certificate de calitate  de la furnizorii nostri [...]

Mai mult

Garantia AXA  PLUS

Unul dintre motto-urile noastre preferate ,,Noi garantam cu profesionalismul nostru''  se imbina cu respectarea  legislatiei  autohtone si europene, AXA PLUS acordand pentru lucrarile executate 2 ani garantie,service in perioada de garantie  [...]

Mai mult

Mai mult de

5200

de clienti multumiti in peste 17 ani de activitate


Clientii nostri vechi si cei noi, de-a lungul celor 17 ani de activitate ai firmei, au inteles ca ,,Noi garantam cu profesionalismul nostru'' precum si fapul  ca produsele si serviciile noastre si-au mentinut  si marit standardele.

Dragi clieni, nu uitati :,, Cu noi nu pierdeti niciodata '' si va asteptam sa apelati cu toata increderea la serviciile noastre !

Va asteptam !

Vezi lucrari reprezentative   Ce spun clientii nostri

Contactati-neCopyright © 2017 All rights reserved. Powered by MaxVision